PBS zonwering

Netwerk van zonweringsbedrijven in Nederland

×

Knikarmschermen

Een zonwering is een must tijdens de zomerdagen. Het houdt de woning van binnen koel terwijl u heerlijk in uw tuin onder uw zonwering geniet van een koud drankje. Een ultieme oplossing om te genieten van de warme zomerdagen zonder te smelten onder de zon.

Luxe die lang meegaat

De keuze is begrijpelijk. Een mooie en luxe uitstraling van een zonwering verkrijgt u met een knikarmscherm. Het oogt mooi en daarnaast gaat zo’n zonwering ongeveer 15 jaar mee. Een mooie investering voor 15 zomers!

Naast dat het functioneel is is de knikarmscherm een luxe uitvoering van een zonwering die de zon even op afstand houdt. U kunt dankzij de zonwering genieten van uw mooie tuin en koude drankje.

Langere tijd voldoende schaduw

Met een parasol moet ik weleens opstaan om het parasol van plaats te veranderen. De zon is alweer van plek veranderd wat zorgt voor felle zon. Onder een knikarmscherm heeft u geen omkijken naar opstaan voor de felle zon. Het knikarmscherm is verstelbaar waarmee u zelf uw hoogte bepaald. U kunt daardoor langere tijd genieten van voldoende schaduw.

Bespaar ruimte

Door te kiezen voor een knikarmscherm bespaart u ruimte in uw tuin. Een parasol moet een voetstuk hebben die nogal in de weg kan staan. Daarnaast moet je het parasol buiten de zomer om opbergen wat ook meestal ten koste van de ruimte in de tijd gaat.

Tevens oogt zo’n lang stok met een lap stof eroverheen niet bepaald mooi. Genoeg redenen om te kiezen voor zonwering, oftewel knikarmscherm.

Plaatsen van een knikarmscherm

Het plaatsen van een knikarm zonnescherm vraagt om deskundigheid. Het scherm is zwaar en groot. Het knikarmscherm moet stevig opgehangen worden om alle soorten gevaren uit te sluiten. Tevens vraagt het om deskundigheid om voldoende en goede bevestigpunten uit te kiezen.

Het knikarmscherm wordt boven uw raam geplaatst. In de meeste gevallen komt er ook nog bij kijken dat het knikarmscherm electrisch bediend wordt, dus zeker goed en volgens handleiding vast moet zitten. Het monteren vraagt veel, dus het is aan te raden om het te laten doen door de specialist in monteren van zonweringen.

Tip: vergelijk de prijzen!

Er zijn verschillende aanbieders die zonwering aanbieden en plaatsen. Je kunt het als voor en nadeel zien. Ze concurreren in prijs, maar ook in kwaliteit! Daarom is het aan te raden om verschillende aanbieders te vergelijken. Het kan zo dat uw buurman of een goede vriend een soortgelijke zonwering voor een beter prijs- kwaliteit verhouding heeft laten doen. Om niet voor verrassingen te staan is het handig om verschillende prijs- kwaliteitsverhoudingen te vergelijken. Klik hier als u gratis en vrijblijvend offertes van zonwering aanbieders wilt ontvangen om ze rustig te vergelijken.