PBS zonwering

Netwerk van zonweringsbedrijven in Nederland

×

Markiezen

Markiezen kun je gebruiken als zonwering. Daar zijn ze in eerste instantie ook voor bedoeld. Markiezen kunnen recht uitsteken, maar ook een pet vorm hebben. Naar ieders wil en smaak.

Verschillende modellen

Markiezen vind je in verschillende kleuren en maten. Je betaald ook per stuk (per raam). De afmetingen zijn gemiddeld 1 tot 3 meter breed. Het materiaal maakt het prijsverschil.

Bediening

Je stelt je markies zelf samen. Je kiest de kleur, het materiaal, het model en de breedte uit. Tevens kun je kiezen tussen soorten bediening. Je kunt kiezen tussen een handmatige bediening waarbij je zelf de markies in- en uitrolt of voor een elektrische bediening. Bij elektrische bediening kun je kiezen uit een vast knopje of één met afstandsbediening. Het kan per specialist verschillen bij welk model wat mogelijk is, dus laat je informeren.

Prijs- kwaliteitsverschil 

Een markies siert je raam en dient als zonwering. Het aanschaffen van een markies is even denkwerk, maar eenmaal aangeschaft dan heb je er jarenlang geen omkijken naar. De prijs- kwaliteitsverhouding kan per specialist erg verschillen.

Montage

De montage is in veel gevallen inbegrepen bij de prijs, terwijl dat niet vanzelfsprekend is. Laat je altijd informeren naar alle diensten. Je kunt de markies zelf monteren. Echter is dat af te raden i.v.m. de garantie. Het is aan te raden om het door de specialist zelf te laten monteren.

Het vinden van een goede specialist

Het is een hele klus om een passend en naar smaak uitgekozen markies te vinden. Je hoeft het hele werk niet alleen te doen. Laat je informeren door de specialist. Die kan vanuit ervaring jou adviseren. Wil je gratis en vrijblijvend in contact komen met de markies specialisten uit jouw regio? klik dan hier.