PBS zonwering

Netwerk van zonweringsbedrijven in Nederland

×

Zonwering reparatie

Wanneer je zonwering kapot is moet het gerepareerd worden. Daarvoor moet vaker een vakman komen en daar zijn kosten aan verbonden. Wanneer valt het wel onder de verzekering en wanneer niet?

Schade 

Je zit er niet op te wachten, alleen kan het je overkomen; je zonwering is kapot. Je kunt denken aan een afgebroken knikarm, gescheurd doek of een motor die het niet meer doet. Schade kan allerlei redenen hebben. Wat de redenen ook mogen zijn, de zonwering moet gerepareerd worden.

Meest voorkomende reparaties 

Wat zijn de meest voorkomende reparaties? Sommige reparaties komen vaker voor dan andere. Daarom hieronder een opsomming van meest voorkomende reparaties.

  • doek van zonwering vervangen
  • zonnescherm afstellen (indien het niet goed sluit)
  • doek markiezen vervangen
  • repareren of vervangen van defecte motor

Reparatiekosten

Wat veel mensen niet weten is dat de reparatie van de zonwering onder de verzekering valt. Echter hangt dit tuurlijk af van je verzekering. In de meeste gevallen wordt de reparatie van de zonwering vergoed uit de woonverzekering. Het is verstandig om dit te informeren bij je woonverzekering.

Wil je gratis en vrijblijvend offertes van specialisten uit jouw regio ontvangen die je zonwering kunnen repareren, klik dan hier.