PBS zonwering

Netwerk van zonweringsbedrijven in Nederland

×

Terrasoverkappingen

Het is fijn om de zomerdagen in je tuin door te brengen. Je hebt verschillende mogelijkheden om schaduw te creëren in je tuin. één van de mogelijkheden is de terrasoverkapping. Een ander woord wat ook wel gebruikt wordt voor terrasoverkapping is tuinoverkapping.

Overkapping van veranda of serre

Als je een mooie veranda of serre hebt is het fijn om daar de juiste overkapping voor te kiezen. Je hebt terrasoverkappingen in alle soorten en maten. Je kiest naar smaak je eigen materiaal en stijl uit en laat de overkapping over aan specialisten.

Transparante of gesloten overkapping

Je kunt kiezen voor een transparante overkapping of een gesloten overkapping. Bij een transparante overkapping kun je denken aan een overkapping van glas die zonlicht doorlaat. Bij een gesloten overkapping kun je denken aan een houten overkapping die geen zonlicht doorlaat.

Maatwerk

Een overkapping is maatwerk. Het wordt volledig gemaakt naar jouw wensen en budget passend bij je tuin of veranda. Het geeft veel vrijheid dat het maatwerk is, omdat je je eigen draai aan kunt geven. Een overkapping zoals jij het voor ogen had, dus naar jouw smaak.